Urnen

 

Een urn als askruik is een heel persoonlijk object. Uiterlijk, vorm en kleur drukken iets heel persoonlijks uit. Het combineren van verschillende materialen draagt daaraan bij.

Een Raku urn ontstaat uit alle elementen: aarde, vuur, lucht en water. En vormt zo een sterk symbool voor de cyclus van leven en dood.

De keramieke urnen die ik maak zijn volstrekt uniek. Ik maak de urnen in uw opdracht en helemaal naar uw wensen of uw eigen ontwerp. Het is ook mogelijk om bij u thuis of op lokatie in een workshop (alleen of met familie) zelf de urn te maken.

Wat ook kan is het maken van meerdere kleine urntjes als men de as wil verdelen. Het is dan natuurlijk echt een persoonlijk aandenken.

 

Of het nu om de as van een dierbaar persoon of die van een geliefd huisdier gaat, ik zorg steeds met alle respect voor een ontwerp dat bij uw beleving en wensen past.

Een unieke urn: hoe werkt het?

 

Stel uw vraag over urnen of askralen aan mij via het contactformulier. Bellen mag ook: 06 13211933

 

Ik neem contact op om uw wensen met u te bespreken. Op basis daarvan geef ik u vrijblijvend aan hoe uw urn gerealiseerd kan worden en wat de kosten en de levertijd zijn.

 

U geeft mij opdracht om de urn te realiseren. Indien nodig spreek ik dan uw wensen meer in detail met u door.

 

Ik houd u op de hoogte van de realisatie van de urn en lever deze aan u af. Zowel verzending als persoonlijk ophalen is mogelijk.

 

U vult de urn zelf met de as. Ik geef aan hoe u dat het beste kunt doen. Desgewenst kan ik u daarbij ook helpen.